
Botten:
250 gr digestivekex
90 gr smör
mixas ihop och tryck ut i en springform ett par cm upp .(gärna med löstagbar botten)
passionsfruktsmet:
10 st passionsfrukter urgröpta och passerade igenom en sil till saft
800 gr philadelfiaost
1 dl socker
8 st ägg
1/2 dl grädde
1/2 dl creme fraiche
1 st vaniljstång
Gör så här:
1.häll grädden och creme fraichen i en kastrull tillsammans med vaniljstången som dudelar och gröper ut.
2.Värm under vispning och dra av värmen innan det kokar,låt svalna och sila av vaniljstången.
3.Vispa nu upp philadelfiaosten sockret och ett ägg i taget.
4. häll i gräddblandningen och vispa upp slå på smeten över digestivbotten och ställ in i ugnen på 185 gr i ca:30-35 min el.tills den stelnat. Låt svalna ,dela i 10-12 bitar och servera gärna med en bärsås och passionsfrukt på.
Njut ! ;)